Ik kan je helpen om werkelijk naar jezelf te kijken en te luisteren.

En om ruimte te maken voor datgene wat in er je leeft.

We gaan samen in gesprek zonder oordeel met aandacht. Ik neem tijd en ruimte voor je om te kijken hoe ik je kan helpen. Door te gaan zitten en echt de tijd te nemen voor je gevoel. Verhelderen van dat wat er gezien en gehoord wil worden.

Door middel van een kennismakingsgesprek luister ik eerst naar je, bespreken we wat je graag zou willen en wat ik voor je kan betekenen, zodat ik je een coaching op maat kan aanbieden. Ik werk dus niet met vaste trajecten, maar kijk echt naar wat jij als persoon nodig hebt en wat voor jou werkt.

Is dit herkenbaar voor jou:

 Ik wil meer naar mijn gevoel luisteren, maar hoe moet ik dat doen?

Waar word ik nu echt gelukkig van?

Ik wil iets anders in mijn leven, maar wat dan?

Ik word niet meer blij van mijn werk, wat nu?

Waar ben ik eigenlijk goed in?

Is dit het nou?

 

En wil je hier iets mee?

 “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Albert Einstein

Met andere woorden: als je niet naar jezelf wilt kijken, zal er blijven wat er is. Het is aan jou of je het zo wil houden. Of kies je ervoor om nu daadwerkelijk naar jezelf te gaan kijken? En om ruimte te maken voor dat wat er in jou leeft?

Ben je op zoek naar…

…duidelijkheid over je gevoelens en wat er in jou leeft.

…helderheid over jezelf, je gevoelens, je situatie.

…meer verbinding tussen je hoofd, hart en lijf.

…meer ruimte voor wat je werkelijk nodig hebt.

…bewuster omgaan met jezelf.

Als ik terugdenk aan jouw begeleiding, denk ik aan de gesprekken bij het Steunpunt en bij het UWV.Ik vond het heel erg fijn dat je mij van tevoren mijn gevoelens liet schrijven samen met jou. Omdat ik niet over mijn emoties en gevoelens kon vertellen. En jij wist precies en dan ook echt precies wist wat ik bedoelde.Je liet mij eerst rustig praten bij de arts van het UWV en als ik er niet uit kwam met mijn uitleg, hielp jij heel rustig mee.Je gaf mij een tip, omdat ik overal snel/meteen ‘ja’ zei en daarna spijt kreeg dat ik ‘ja’ had gezegd.Je tip aan mij was om uit te spreken dat ik er eerst over na ga denken voordat ik kan reageren.Zodat ik eerst naar mijn gevoel moest/mag luisteren. En mezelf de vraag te stellen ‘wil ik dit wel of wil ik dit niet?’

Nilgün

Voor wie is de coaching?

Mijn coaching is voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling. En wie nieuwsgierig is naar het wat en hoe van zichzelf. En wie vastloopt en graag ondersteuning wil op diepere verbinding tussen hoofd, hart en lijf.

Hoe werk ik?

Als je contact met mij opneemt, gaan we eerst door middel van een telefonisch gesprek kijken of er een klik is, wat je nodig hebt en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Zo’n gesprek duurt ongeveer een half uur tot een uur. Deze korte kennismaking is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Wanneer we besluiten om met elkaar verder te gaan, volgt er een uitgebreidere kennismaking. Dit kan zowel live als online.  In deze uitgebreidere kennismaking gaan we samen een “plan van aanpak” vormgeven.

 

Mijn werkwijze is een mix van diverse kennis en ervaring rondom loopbaanbegeleiding, procesbegeleiding, Interculturele communicatie, Verbindende Communicatie en mijn eigen opgedane levenservaring. 

 

Een gesprek, praten, met aandacht luisteren is een belangrijk onderdeel in mijn coaching. En daarnaast werk ik ook met lichaamsgerichte oefeningen, zoals opstellingen, vision boards, dat wat er is in de ruimte, etc.

 

Ik rond graag de coaching af met een afrondingsgesprek.

sit with it

Hallo, mijn naam is Sigrid.

Door mijn eigen ervaringen heb ik verschillende innerlijke processen doorleefd. Met mijn achtergrond als loopbaan- en procesbegeleider wil ik graag anderen ondersteunen op hun pad. Om bewuster ruimte te creëren voor dat wat er is.

Mijn uurtarief voor particulieren is €70,- incl btw

 Als geld een reden is om geen contact op te nemen, doe dit dan vooral toch, we komen er samen vast wel uit.

 Voor zakelijke klanten bedraagt mijn uurtarief €100 excl btw

Wil je een kosteloos en vrijblijvend telefonisch gesprek?

Vul dan onderstaand contactformulier in.